Söder/Södertull, Gävle

Fleminggatan 29

  • 3 rum
  • 64,6 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 2 946 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

3:a med balkong och låg avgift - Hiss finns!

Varmt välkommen till Fleminggatan 29 och denna lägenhet belägen på fjärde våningen, balkong med kvällssol och hiss från markplan!

Här erbjuds tre rum och kök fördelat på ca 65kvm. Hall med plats för avhängning och flera garderober. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån nås även bostadens balkong med härligt läge och kvällssol. Två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och skrivbord. Det andra kan användas som sovrum alternativt kontor för dig som jobbar hemifrån. Kök utrustat med plats för matgrupp. Helkaklat badrum med badkar.

Lägenheten tillhör den populära föreningen Brf Pillau nr 9 som genom sin goda ekonomi kan erbjuda en låg avgift om 2 946kr/månaden. Föreningen tillämpar även gemensam enhetsmätning av elen vilket gör att du slipper den fasta kostnaden för elnätet. I övrigt finns flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, gym, bastu med relax, samt cykelrum. Bra läge på Södertull med närhet till skolor, restauranger, kollektivtrafik samt Söders breda utbud av all basservice.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder/Södertull, Gävle

Fleminggatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.