Centralt, Gävle

Drottninggatan 25

  • 3 rum
  • 129,6 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 6 444 kr/mån

Karaktärsfylld sekelskiftes 3:a belägen mitt i centrum

Välkommen till denna karaktärsfulla sekelskiftstrea om 130 kvadratmeter belägen mitt på Drottninggatan i Gävle. Lägenheten erbjuder en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp som sträcker sig genom lägenheten.

Lägenheten är väl disponerad med 3 rum och kök på en yta om 130 kvadratmeter vilket ger utrymme för ett bekvämt boende. Köket är renoverat och välutrustat, här finns utrymme för matplats. Lägenheten har två sovrum, det större sovrummet erbjuder bra förvaringsutrymme medan det mindre sovrummet öppnar upp för förvaringsmöjligheter. För den som önskar ytterligare förvaring finns det ett mindre rum som kan nyttjas som både förråd eller klädkammare. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en stor social yta där det finns möjlighet till både matplats och soffgrupp. Lägenheten har en balkong mot innegården som ger en avslappnad miljö med nordligt väderstreck.

Här bor du i en stabil och bra föreningen med tillgång till en trevlig innergård med sittplatser. Föreningens medlemmar har även tillgång till tvättstuga, föreningslokal och cykelrum på källarplan. Bostaden är belägen mitt i stadskärnan vilket ger dig närhet via promenadavstånd till restauranger, gallerior, matbutiker och kommunikationsförbindelser.

En unik chans att förvärva en bostadsrätt som sällan kommer ut på den öppna marknaden.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Gävle

Drottninggatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.