Centralt/ söder, Gävle

Gammelbroplan 2C

  • 4 rum
  • 163 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 750 000 kr
Månadsavgift: 5 663 kr/mån

Unik bostad med bästa cityläge!

Välkommen till detta unika boende med Gavleån precis utanför fönstret och endast några få minuters promenad till stadens centrum. Denna bostad har under 2022 genomgått en omfattande ombyggnation av råvinden för att utöka boytan, samt en totalrenovering av den befintliga ytan. I renoveringen har man noggrant bevarat många av de äldre detaljerna för att behålla bostadens charm och karaktär, men samtidigt moderniserat saker som att Plejd är installerad i hela lägenheten, nya element, golvvärme mm. Här finns hela tre stycken fina eldstäder, trägolv som är varsamt behandlade, Morris-tapeter och övrigt genuina äkta materialval.

Gårdsbyggnaden sägs vara uppförd i början av 1800-talet. I den finns lägenheten som erbjuder en välplanerad planlösning med fyra rum och kök, varav tre är sovrum. Det påkostade badrummet imponerar med sin höga takhöjd, och är utrustat med både badkar och dusch samt smakfulla materialval som tillfredsställer även den mest kräsna spekulanten. Det stora master bedroom är ett riktigt blickfång med sina synliga takbjälkar och timmerväggar, en eldstad samt ett härligt ljusinsläpp från både takfönster och ett stort fönster på gaveln. Storleken på gavelfönstret är utformat för att i framtiden ha möjlighet att skapa en balkong.

Det ljusa köket där man bytt köksluckor och delvis bytt ut vitvarorna (diskmaskin, ugn med häll är inte nya) är integrerat med vardagsrummet, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär som passar perfekt för middagar och andra festligheter. Härifrån har man också en trivsam utsikt och det finns gott om plats för matbord i båda rummen, vilket gör det enkelt att anpassa utrymmet efter behov och tillfällen. Synliga timmerväggar ger lägenheten en varm och ombonad känsla.

På entréplan finns en praktisk tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen avsevärt. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter, något som är särskilt värdefullt för den som har barnvagn eller en dyrbar cykel. Detta extra utrymme är verkligen guld värt och bidrar till bostadens funktionalitet och bekvämlighet.

Detta boende kombinerar modern komfort med historisk charm och ett oslagbart läge nära både naturen i Boulognerskogen och stadens bekvämligheter, vilket gör det till en perfekt bostad för den som vill ha det bästa av två världar.

Sammanfattningsvis:
Vill du bo i en unik och rymlig lägenhet om hela 163kvm med bästa AAA-läge så är detta något för dig. Här finns allt inom gångavstånd exempelvis , 3min till torget, 5min till Boulognerskogen och 7min till stationen. Bostaden har alla bekvämligheter som man kan behöva, allt till en väldigt låg månadsavgift i en förening med låg belåning. Trivsamma uteplatser, parkering precis utanför dörren. Bara att flytta in och känna dig som hemma.

Välkommen hem!

Vid intresse, tveka inte att ringa eller maila ansvarig mäklare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/ söder, Gävle

Gammelbroplan 2C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.