Brynäs, Gävle

Brynäsgatan 109

REDO™
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 7 171 kr/mån

Fyra med uthyrningsdel högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna fyra med uthyrningsdel i populära Herrgårdshagen!
Bostaden är fördelad på 106 välplanerade kvadratmeter och erbjuder en hall med avhängningsmöjligheter, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök/matdel. Här finns även utgången mot bostadens balkong i sydvästläge. Köket erbjuder goda arbetsytor, bra förvaring och dubbla kylar och frysar.
tre sovrum varav det ena sovrummet är i "uthyrningsdelen" med egen ingång. Här finns även pentry, eget badrum och även bostadens förråd som idag nyttjas som sovrum.

HSB Brf Herrgårdshagen är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap, god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, en vacker innergård samt en modern och rolig lekplats. I månadsavgiften om 7 171 kr ingår värme, vatten, digital-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

Här bor du med ett av Brynäs trevligaste lägen. I närområdet finner du T-Uddens naturreservat där du kan ta en härlig kvällspromenad längs vattnet. I området finns även Fjällbackens köpcentrum med sitt utbud av butiker och busskommunikation som snabbt tar dig till centrala Gävle.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Brynäs, Gävle

Brynäsgatan 109

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.