Gävle

Staketgatan 29

  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 749 000 kr
Månadsavgift: 2 402 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Yteffektiv central etta med balkong!

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta om 26 kvm, belägen på tredje våningen i ett centralt läge med nära till allt du behöver!

Lägenheten har ett helkaklat badrum och en nyligen renoverad kokvrå från 2024. Det ljusa allrummet är lättmöblerat och leder ut till en rymlig balkong där du kan njuta av härliga stunder utomhus. Det finns gott om förvaring i form av en praktisk klädkammare i allrummet.

Här bor du med bekvämt avstånd till både tåg- och bussförbindelser samt ett stort utbud av affärer, mataffärer och shoppingmöjligheter vid Gallerian Nian och Flanör. Högskolan ligger bara en kort promenad bort, liksom den vackra Boulognerskogen med sina fina promenadstråk och rekreationsmöjligheter.

Allt detta i en välordnad bostadsrättsförening med god ekonomi. I månadsavgiften om 2 402 kronor ingår värme, vatten och kabel-tv. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till tvättstuga med torkrum, cykelförråd och miljörum på gården samt vindsförråd och ett matkällarförråd. Det finns även P-plats med motorvärmare men i dagsläget är det kö. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter dina behov.

Boka visning

  • Anmälan krävs - Välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gävle

Staketgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.