Kåvan, Funäsdalen

Novangränd 105J

  • 6 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 850 000 kr
Månadsavgift: 1 535 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Obelånad fjälldröm i Funäsdalen - perfekt för skidfantasten!

Välkommen till detta moderna och stilrena fjällboende vid Funäsdalsberget. Obelånad bostadsrätt med låg månadsavgift och ski in/ski out-läge och närhet till både skidåkning och längdspår. Perfekt för avkoppling och välbefinnande.

Välkommen till Novangränd 105J, en modern och stilren bostadsrätt vid foten av det vackra Funäsdalsberget. Denna fantastiska fjälldröm är ritad av Trigueiros arkitektbyrå och bjuder in till en harmonisk atmosfär med sin väl avvägda färgpalett. En stor fördel med denna bostad är att den är obelånad, vilket innebär ekonomiska fördelar som en mycket låg månadsavgift. Dessutom har du möjlighet att dra av hela räntekostnaden om du väljer att finansiera köpet genom ett eget lån.

Läge är alltid viktigt och Novangränd 105J erbjuder i princip ski in/ski out, det är enkelt att ta sig till Funäsbergets fantastiska skidåkning via 6-stolsliften Kåvan express. För de som älskar längdskidåkning finns ett längdspår längs med Ljusnan bara knappt 200 meter bort. Sommartid kan du njuta av mountainbikeleder i flera svårhetsgrader i området.

Bostaden rymmer upp till åtta personer, eller fler beroende på möblering. På entréplanet finner du det luftiga köket och masterbedroom. En trappa upp väntar storstugan med panoramafönster som ger dig en fantastisk utsikt över skidbackarna. Här finns även ett badrum med en magisk bastu. Ytterligare två sovrum finns på övervåningen och på loftet ovanför sovrummen finns extra utrymme som kan användas som allrum eller för fler sovplatser.

Denna bostad är designad för att ge dig välbefinnande och avkoppling. Observera att bilderna är tagna i en grannlägenhet och att den aktuella bostaden är helt ny och omöblerad. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka din visning av denna drömliknande fjällbostad!

Boka visning

  • Välkommen på visning, kontakta mäklaren för tidsbokning!

  • Välkommen på visning, kontakta mäklaren för tidsbokning!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Kåvan, Funäsdalen

Novangränd 105J

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.