Forsbacka

Mariagatan 2B

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad tvåa med balkong i högt och fritt läge

Nu tillsaluförs denna fint renoverade tvåa på Mariagatan 2B i familjära Forsbacka!

Lägenheten är belägen högst upp i huset med vindskaraktär och har balkong med utsikt mot gården. Här erbjuds en välplanerad yta med en hall med plats för avhängning, modernt och smakfullt kök med plats för matgrupp och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med förmiddagssol. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och har garderob för förvaring. Från hallen nås det renoverade badrummet med kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ och dusch samt har ett fönster för ett trevlig ljusinsläpp. Från hallen nås också klädkammaren som också ger plats för skrivbord om så önskas och intill finns ett kallutrymme för maximal förvaring. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Till bostaden hör också ett källarförråd, samt ett parkeringskort som ger dig möjligheten att stå på föreningens fria parkeringar. Föreningen har även parkeringsplatser med motorvärmare, garage och platser anpassade för elbilar. Till dessa är det separat kö.

Lägenheten är centralt belägen med gångavstånd till allt vad Forsbacka har att erbjuda. Här hittar du mataffär, grundskola upp till 6:e klass, förskola, fritidsgård, sporthall och idrottsplats. Intill Forsbacka ligger även Storsjön och Laduholmens badplats där de under sommarhalvåret anordnar dansbandskvällar. Bra bussförbindelser och kort restid till Gävle, Valbo och Sandviken.

I sin helhet en fantastisk lägenhet med hemtrevlig känsla. Här är det bara att flytta in och trivas! Välkommen på visning!

Mer om mäklarna