Nyhem, Finspång

Fäskogsvägen 99

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Radhus

BARNVÄNLIGT RADHUS MED TVÅ UTEPLATSER & INGLASAT UTERUM!

I ett lugnt, familjärt område saluförs nu detta radhus om 86 kvm fördelat på två våningsplan med dubbla uteplatser och inglasat uterum i barnvänliga Nyhem!
Här bor ni tryggt och bekvämt med villakänsla samtidigt som ni har fördelarna med att tillhöra en välskött bostadsrättsförening som sköter allting utvändigt på huset.
På entréplan välkomnas vi av ett rymligt kök med goda arbetsytor, en välplanerad hall med flera förvaringsmöjligheter, ett duschrum samt ett stort vardagsrum med utgång till den härliga inglasade altanen på baksidan. Andra våningsplanet erbjuder två likvärdiga sovrum, varav ena med utgång till balkongen där du har utsikt över framsidan, en rymlig klädkammare samt ännu ett duschrum.

Nyhem är ett tryggt område där barnen kan springa fritt på de otrafikerade stigarna och på gångavstånd finns förskola, skola 1-9, lekparker, kommunikationer och trevliga promenadstråk runt skog och natur. Via Nyhemsbron nås centrum på bara några minuter med gång eller cykel! Garage och förråd finns i anslutning nära huset. Föreningen har även separat tvättstuga man kan nyttja samt lokal att hyra.

Ta chansen att förvärva ett välskött boende i en stabil förening - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna