Farsta Strand, Farsta

Glavagatan 31, 2 tr

  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 000 000 kr
Månadsavgift: 5 822 kr/mån

Möjlig fyra med inglasad balkong i soligt läge! Lediga garageplatser.

Toppenfin och väl tilltagen trea om 83 kvm med genomgående ljusinsläpp. Generöst kök som nyligen genomgått en smakfull och omfattande renovering, där även matplatsen med ännu ett trevligt fönster förgyller tillvaron lite extra. Stor potential att sätta egen prägel tack vare mångsidig, flexibel och tilltalande planlösning, då bostadens moderna kök med matplats med enkla medel även går att nyttja som ett tredje sovrum om så önskas. Solsäker balkong med fri sikt mot innergården från balkong i insynsfritt söder/sydöstläge, belägen på behaglig höjd på andra våningen. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet, med stora öppna ytor för umgänge. Två rymliga sovrum med trevlig utsikt, varav det ena sovrummet har ett charmigt hörnfönster mot vackra naturomgivningar som även ramar in och förgyller tillvaron på balkongen. Intill den möblerbara hallen, med både säkerhetsdörr och goda förvaringsmöjligheter, nås även det stora badrummet som är förberett för tvättmaskin/torktumlare. Badrummet är i originalskick sedan byggåret 1993 och är i övrigt utrustat med badkar, wc samt spegel ovan handfat.

Bekvämt boende beläget i fastighet med rymlig hiss som går hela vägen ner till källarplanet, med ett källarförråd att disponera i samma fastighet.
Optimalt läge alldeles vid en av Stockholms bästa knutpunkter. Behagligt avstånd till tunnelbana, bussar och pendeltåg inom 1-3 minuters gångavstånd från bostaden. Pendeltåget tar dig in till innerstadens citypuls på ca 12 minuter, samtidigt som ni här även har fördelen att bo nära naturen när det är dags att varva ner. Promenadavstånd till badplatser vid sjöarna Magelungen och Drevviken, med sina långa strandpromenader längs med vattnet.

Trygg investering i Farstas största bostadsrättsförening med hela 258 lägenheter varav antalet hyresrätter i föreningen i dagsläget uppgår ca 7 stycken till antalet, vilka utgör en dold tillgång. Föreningen har även länge lyckats upprätthålla en hög amorteringstakt, vilket har lett till att föreningen idag har en låg belåningsgrad om 4 973kr/kvm enligt årsredovisningen för 2023. Lägg därtill att sammanlagt tre hyresrätter har upplåtits tidigare under det föregående 2023, vilket ytterligare stärkt föreningens ekonomi.

Här finns dessutom mycket bra faciliteter att nyttja såsom gemensamhetslokaler, övernattningslägenheter, gym och bastu. Idag finns även tvättstuga att nyttja i källarplanet (närmsta belägen på våningen under entrén till Glavagatan 27). Det finns även mycket fördelaktiga parkeringsmöjligheter med p-platser som går att hyra ca 100 meter från bostaden (separat kö) samtidigt som det finns möjlighet att hyra garageplats för ca 475-525 kr/månad (lediga platser finns).

Låter detta intressant? Anmäl gärna ditt intresse och kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 070-754 01 87 för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Farsta Strand, Farsta

Glavagatan 31, 2 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 000 000 kr
  • 3 000 000 kr Budgivare 1 2024-09-15 13:19