Fagersjö, Farsta

Havsörnsvägen 6

REDO™
  • 6 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 700 000 kr
Månadsavgift: 12 695 kr/mån

Högst upp i huset - Solig balkong - 5 sovrum

**Accepterat pris** Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Vi har glädjen att presentera denna fantastiska lägenhet, belägen högst upp i huset, med en slående utsikt och generösa ytor. Här erbjuds en ljus och välkomnande hall med praktisk avhängning och gott om förvaring i garderober. Direkt från hallen når du en fräsch WC.

Köket är stilfullt renoverat med exklusiva materialval och en vy som förgyller varje morgonstund. Härifrån tar du dig ut på en härlig balkong som badar i eftermiddagssol - den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag.

Bostaden har ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagslivet. På samma våningsplan finns två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum med plats för både en stor soffgrupp och annat möblemang.

En trappa upp hittar du ytterligare tre sovrum, ett gymrum samt en extra hall med egen ingång och en andra WC. Här kan det finns potential att dela av planet för att skapa en uthyrningsdel genom att omvandla hallen till ett pentry.

Lägenheten ligger i det natursköna området Fagersjö, med närhet till badplatser och vackra naturområden. Bara ett stenkast bort finns Lidl för dina dagliga inköp, samt goda kommunikationsmöjligheter med bussar och närhet till Farsta Centrum.

Detta är det perfekta hemmet för familjen som söker en rymlig bostad med många rum i ett lugnt och trivsamt område nära naturen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fagersjö, Farsta

Havsörnsvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.