Farsta

Larsbodavägen 55

REDO™
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Ett drömboende med närhet till allt!

Välkommen till denna underbara fyrarumslägenhet på Larsbodavägen 55! Denna bostad om 89 kvadratmeter erbjuder ett bekvämt och stilfullt boende i ett av Farstas mest eftertraktade områden. Belägen endast ett stenkast från Farsta Centrum, har du nära till både shopping och tunnelbana.

När du stiger in i den ljusa och välkomnande hallen möts du av en genomgående vy över hela lägenheten. Hallen är utrustad med en rymlig klädkammare, perfekt för förvaring. Härifrån når du de tre trivsamma sovrummen, alla med gott om utrymme för både säng och förvaring.

Lägenhetens badrum är helkaklat och stambytt 2012, vilket ger en modern och fräsch känsla. Intill badrummet finns en praktisk gäst-WC.

Vardagsrummet är en sann pärla med sitt generösa ljusinsläpp från burspråket och den härliga balkongen i söderläge. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp samt annan möblering, perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang. Köket, som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, är modernt utrustat och erbjuder plats för ett matbord med stolar för 4-6 personer.

Ett stenkast från bostaden så är du i Farsta Köpcentrum, ett av Stockholms största inomhuscentrum med cirka 150 butiker, tunnelbana, restauranger och en livlig torghandel. Här finns också gott om kollektivtrafikförbindelser som tar dig till olika delar av staden, samt grönområden och vackra promenadstråk som erbjuder en avkopplande kontrast till stadens puls.

Brf Revskär 4 är en äkta bostadsrättsförening belägen på Larsbodavägen 53-59. Föreningen äger fastigheten Revskär 4, som består av fyra punkthus på friköpt mark. Husen är K-märkta med grön nivå och ritades av de världsberömda arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius, kända för att ha designat centrumen till världens första ABC-städer, Farsta och Vällingby.

Här bor du i ett område med rik historia och fantastiska arkitektoniska detaljer, samtidigt som du har all modern bekvämlighet inom räckhåll.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Farsta

Larsbodavägen 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.