Stenslund, Falun

Stenslundsvägen 36C

Såld
  • 5 rum
  • 114 + 11 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt gavelradhus i suterräng på 5 rok om 114 kvm med altan i populära Stenslund.

Nu har du chansen att förvärva detta sällsynta gavelradhus!

Välkommen till Stenslundsvägen 36C och denna rymliga bostadsrätt med 5 rum och kök, belägen i det eftertraktade området Stenslund i Falun.

Med en optimal planlösning och en generös boyta om 114 kvm erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet för hela familjen.
Tillgängligheten att förvärva detta gavelradhus är sällsynt, vilket gör denna bostad till ett unikt tillfälle.
Hemmet har en välkomnande atmosfär som ger en hemtrevlig känsla. Här kan du njuta av både rymliga inomhusytor och två mysiga altaner, perfekta för avkoppling och umgänge.

Bostaden består av fyra sovrum, ett öppet kök, en matsalsdel, ett ljust och fint vardagsrum, två badrum med dusch, en tvättstuga, en klädkammare, samt två insynsskyddade altaner.

På entréplan finner du en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt två garderober. Här finns också ett badrum med dusch, WC, kommod och badrumsskåp samt ett fönster för bra ljusinsläpp.
Det öppna köket är fullt utrustat med vitvaror och erbjuder gott om förvaring och arbetsytor.
I anslutning till köket och matsalen finns en härlig altan där du kan avnjuta frukost eller middagar i eftermiddagssolen.
Vardagsrummet har bra ljusinsläpp och plats för soffgrupp och övrig möblering.

På suterrängplan finns ytterligare ett vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och övrig möblering. Härifrån når du också en altan med eftermiddagssol, vilket förlänger bostadens umgängesytor utomhus.
Denna yta är idealisk för att njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar med familj och vänner.
Vidare finns en hall, fyra rymliga sovrum, ett badrum med dusch, WC, kommod och badrumsskåp, samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och en walk-in-closet.

Stenslund är ett mycket populärt och familjevänligt område som erbjuder allt du kan önska för en bekväm vardag. Här bor du nära flera matbutiker och skolor, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer.
Området har även en bensinstation och goda bussförbindelser för att snabbt och smidigt ta dig till Faluns centrum.
Stenslund är känt för sin lugna och trygga atmosfär samt sina vackra, gröna omgivningar som inbjuder till promenader och utomhusaktiviteter.

Missa inte chansen att förvärva detta fina gavelradhus!

Välkommen att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats.

Mer om mäklarna