Östra Främby, Falun

Torkils väg 3A

  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 998 000 kr
Månadsavgift: 3 666 kr/mån

Fantastisk ombyggd lägenhet med attraktivt läge i Främby

Välkommen till Torkils väg 3A och denna fina lägenhet som har genomgått en smart ombyggnation från en rymlig tvåa till en trea.
Lägenheten erbjuder 73,5 kvm av välplanerade ytor på bottenplan, med ett generöst ljusinsläpp och stilrena, fräscha ytskikt genom hela bostaden. Här har inget lämnats åt slumpen!

Det moderna och välutrustade köket har en öppen planlösning som bjuder in till sociala stunder och matlagning. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har en harmonisk färgsättning som skapar en inbjudande atmosfär. En stor fördel är att du har direkt utgång till en solig balkong från köket, där du kan njuta av morgonkaffet eller långa sommarkvällar.

Här finner du två sovrum, ett större master sovrum och ett mindre rum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrummet håller hög standard med stilrena materialval och rymmer en stor dusch, tvättmaskin, WC, kommod samt handdukstork.

Lägenheten är belägen i ett av Främbys mest eftertraktade och familjevänliga områden, känt för sin lugna och trygga atmosfär. Här har du närhet till vackra promenadstråk vid Runn, samtidigt som du enkelt tar dig till centrum med allt som behövs i form av shopping, restauranger och service. För barnfamiljer finns det gott om skolor, förskolor och lekplatser i närområdet, vilket gör det till ett idealiskt läge för en växande familj.

Här bor du i en välskött och stabil HSB-förening med god ekonomi, vilket skapar trygghet och trivsel för alla boende.
Gym och snickarbod finns.

Detta är ett hem där du kan flytta in och trivas direkt.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östra Främby, Falun

Torkils väg 3A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.