Nedre Gruvriset, Falun

Silverstigen 13A

Såld
  • 4 rum
  • 101,5 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt gavelradhus i suterräng på 4 rok om 101,5 kvm med altan i populära Gruvriset.

Nu har du chansen att förvärva detta sällsynta gavelradhus!

Välkommen till Silverstigen 13A och denna rymliga bostadsrätt på 4 rum och kök, belägen i det eftertraktade området Gruvriset i Falun.

Med en generös boyta på 101,5 kvm och en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt, erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet för hela familjen. Tillgängligheten att förvärva detta gavelradhus är sällsynt, vilket gör denna bostad till ett unikt tillfälle.

Bostaden består av tre tilltagna sovrum, ett rymligt kök, ett ljust och fint vardagsrum, två badrum, en tvättstuga, en trall på framsidan samt en härlig altan på suterräng-plan.

På entréplan finner du en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Köket är fullt utrustat med vitvaror och erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för soffgrupp och övrig möblemang. Sovrum med plats för förvaring samt badrum med dusch.

På suterräng-plan finner du två rymliga sovrum, badrum med badkar, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho.
Här når du även den stora altanen som förlänger bostadens umgängesytor utomhus. Altanen med sitt solläge, är idealisk för att njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar med familj och vänner. På gården finns också möjlighet att plantera blommor, växter och örter.

Gruvriset är ett populärt och barnvänligt område i Falun. Närhet till både dagis och skola (åk 1-6), vilket gör vardagen smidig och enkel för barnfamiljen. För den aktive finns Källviks-backen inom nära räckhåll, en härlig plats för promenader, löpturer och rekreation samt golfbana.

Matbutik och apotek i närområdet. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och smidigt till Faluns centrum.
Området erbjuder även bra trafikförbindelser för den som pendlar till Borlänge.
Här finns kort och gott allt du behöver för vardagen.

Missa inte chansen att förvärva detta fina gavelradhus!

Välkommen att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats!

Mer om mäklarna