Falun - Centrum, Falun

Sturegatan 96A

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Rymliga trea med inglasad balkong i ett attraktivt område!

Upptäck potentialen i denna praktiska och rymliga 3:a på 72 kvm med inglasad balkong i ett attraktivt område. Bostadsrättsföreningen Bergsmannen är en av Faluns mest välskötta föreningar med mycket bra ekonomi. Bostaden ligger centralt och fördelaktigt. Här har du chansen att skapa ditt hem efter eget tycke och smak.

Lägenheten består av en hall, två rymliga sovrum, ett badrum med dusch, WC, handfat samt tvättmaskin. Det finns också ett förråd för förvaring. Köket är utrustat med nyare vitvaror, här finns också plats för ett större matbord. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp, matsalsbord och övrig möblemang. Från vardagsrummet finner du en utgång till en inglasad balkong som kan användas som ett extra rum under sommarmånaderna.

Bostaden har även ett rymligt förråd på samma våningsplan och tillgång till en gemensam tvättstuga i huset mittemot. Boendekostnaderna är låga med en månadsavgift på 3470 kr.

Området erbjuder närhet till butiker, restauranger och kommunikationer samt vackra parker, lekplatser och natursköna omgivningar som skapar en känsla av harmoni och ro. Denna lägenhet har ett fantastiskt läge och utmärkta faciliteter, redo att formas efter dina behov.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna