Britsarvet/Haga, Falun

Hagagatan 7F

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 450 000 kr
Månadsavgift: 3 907 kr/mån

2 rok med balkong i populära Haga.

Välkommen till Hagagatan 7F och denna fina tvårumslägenhet på 57 kvm. Lägenheten är välplanerad och kännetecknas av en öppen planlösning som skapar ett naturligt flöde mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, ugn, spis, diskmaskin och har gott om arbetsyta samt plats för matbord och stolar.

Vardagsrummet erbjuder utrymme för både soffgrupp och övrigt möblemang. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en balkong med plats för bord och stolar, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten har ett enhetligt golv som löper genom vardagsrum, hall och kök. Den är dessutom utrustad med fiberanslutning för snabbt internet.

Det stilfulla, helkaklade badrummet är utrustat med dusch, toalett, kommod med förvaringsskåp, spegelskåp och handdukstork.

Lägenheten ligger i det populära området Haga i Falun, som erbjuder närhet till allt du kan behöva. På bara 10 minuter cyklar du till centrum, Lugnet/Högskolan och lasarettet. I området finns flera affärer och serviceinrättningar såsom livsmedelsbutik, vårdcentral och skolor. Det är även nära till gym och skidspår. Närmaste busshållplats ligger inom tre minuters gångavstånd.

Här bor du i en välskött förening med en vacker gård med stora grönytor och natur på promenadavstånd. Gemensamma uteplatser med grillmöjligheter samt odlingslådor finns på gården. I samma hus ligger en välutrustad tvättstuga med tork- och mangelrum samt cykelförråd. Vallabod är belägen i en intilliggande byggnad, och det finns även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet.

Denna lägenhet är perfekt för exempelvis idrottare eller vårdpersonal.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Britsarvet/Haga, Falun

Hagagatan 7F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.