Tunafors, Eskilstuna

Kyrkogatan 11Q

Såld
  • 4 rum
  • 181 kvm
  • Bostadsrätt

Unik våning på toppen av en av Eskilstunas vackraste fastigheter

Nu kan Eskilstunas troligen mest spektakulära takvåning bli din. En våning utöver det vanliga om hela 181kvm i ett plan på våning 6/6 i högresta Tunafors med ca 30kvm takterrass helt ostört på föreningens högsta punkt. Våningen ligger högst upp och du har fyra ytterväggar med stora glaspartier i 3 väderstreck. Detta innebär förstås att våningens takterrass med spabad har solljus under hela dagen och kvällen. Lägenheten nås med direkt access via hiss. Hela våningsplanet under består av lägenhetsförråd, vilket innebär att du bor som i en riktigt stor arkitektritad enplansvilla placerad ovanpå Tunaforsfabrikernas högsta punkt. Högt i tak, hela 3,3m och stora glaspartier. Bostaden är omsorgsfullt ritad av arkitekt. Av nuvarande ägare så har bostaden ytterligare uppdaterats med exklusiva vitvaror och genomgående nya ytskikt. Utsikten och vyerna från såväl bostaden som takterrassen är sagolikt vackra och soldränkta.

Vattenspeglarna i Eskilstunaån ringlar sig fram nedanför huset med stora träbryggor att promenera på till tex bostadsrättsföreningens restaurang vid å-kanten.

Här bor du med perfekt pendlingsläge, stadens puls runt hörnet och dessutom helt privat och väljer själv om omvärlden ska vara nära eller långt bort.

Mer om mäklarna