Söder, Eskilstuna

Stenkvistavägen 5

  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt
1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 601 kr/mån

TREA HÖGST UPP I HUSET PÅ VÅNING 9 AV 9 MED UTSIKT ÖVER ÅN

Välkommen till denna stilsäkert renoverade trea högst upp i huset med härlig utsikt över takåsar och Eskilstunaån. Här tar du bekvämt hissen från markplan hela vägen upp till bostadens våningsplan. Lägenheten har precis allt man kan önska av en trea, walk-in-closet, nytt modernt kök, helkaklat badrum och två härliga sovrum i bra storlek. Här bor du i en bra förening med låg belåning och bredband som ingår i den redan låga månadsavgiften. Bostaden bjuder på enastående utsikt över Eskilstuna från fönster och balkong. Inglasad balkong i syd-/västligt läge med plats för möblemang. Köket som renoverades under 2016 har allt man kan önska så som bla integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd.
Genomgående ekparkett i hela lägenheten och fiskbensparkett i vardagsrummet. Helkaklat badrum med fönster för fint ljusinsläpp, dusch samt tvättmaskin. Tillträde enligt överenskommelse.
Brf Stenbocken är en välskött och stabil föreningen med god ekonomi och låg belåning. I föreningen är dessutom flera av de stora renoveringarna så som stambyte och fönster gjorda. I avgiften ingår det bland annat bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker ett boende med närhet både till natur samt stadskärna. Promenera längst med Eskilstunaån eller ta del av friluftslivet i Vilsta med dess motionsspår, gym, restaurang och badplats, skidbacke och mycket mer. Närhet till stan och bekvämt avstånd till matbutiker och kollektivtrafik.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder, Eskilstuna

Stenkvistavägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.