Gamla stan, Eskilstuna

Köpmangatan 17B

  • 3 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt
3 050 000 kr
Månadsavgift: 4 474 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor trea med Eskilstunaån utanför fönstret

Tillfälle att förvärva en mycket smakfull trea om 100 kvm alldeles intill Eskilstunaån. Mycket väldisponerad bostadsrätt som har genomgående fina detaljer såsom kakelugn i vardagsrummet, helkaklat badrum samt balkong med gemytligt läge intill ån. Lägenheten ligger på andra våningen i huset med vacker utsikt över ån från vardagsrum och sovrum. En trevlig balkong nås via hallen i härligt söderläge med sol under större delen av dagen. Trivsamt kök med platsbyggd sittbänk och moderna vitvaror. Den vackra fiskbensparketten och kakelugnen i vardagsrummet ger verkligen en trevlig karaktär till lägenheten. Kakelugnen är godkänd att elda i.
Lägenheten erbjuder även en gäst-wc som nås via hallen. Bostadens badrum är modernt med elektrisk golvvärme för god komfort samt tvättmaskin och torktumlare. De rymliga sovrummet ger gott om plats för en dubbelsäng. I föreningen finns en gemensam brygga i ån - perfekt för härliga middagar i kvällssolen. Till bostaden hör ett förråd.

På Köpmangatan bor du nära det mesta, runt hörnet har du gamla staden som kantas av vackra byggnader, små gränder, caféer, restauranger, hantverksbutiker, butiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa, och skönhetssalonger mm. På den korta promenaden till centrumkärnan passerar du över rådhusbron som leder dig över Eskilstunaån. Endast 10-15 minuters promenadväg till Eskilstuna centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl gärna ert deltagande på vår hemsida, varmt välkomna!

  • Öppen visning. Anmäl gärna ert deltagande på vår hemsida, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla stan, Eskilstuna

Köpmangatan 17B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.