Gubbängen, Enskede

Bordsvägen 37

REDO™
  • 4 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 495 000 kr
Månadsavgift: 8 160 kr/mån

TOPPFIN ETAGÉLÄGENHET MED STOR UTEPLATS

Välkommen till denna unika och välplanerade 4:a i etage, belägen i den charmiga och lummiga stadsdelen Gubbängen. Här bor du i en modern och stilren lägenhet med hög standard. Det nyrenoverade köket med ljusgrå stilfull inredning har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en inbjudande miljö för både vardag och fest. Fina trägolv och nymålade väggar ger bostaden en elegant känsla, härifrån har man direkt utgång till en privat uteplats ? perfekt för morgonkaffet eller sena sommarkvällar. På entréplanet finns därutöver ett stort sovrum och ett nyrenoverat och helkaklat badrum, utrustat med tvättmaskin.

En trappa ner finner man två rymliga sovrum som ger gott om plats för familjen. Här erbjuds en bostad som kombinerar moderna bekvämligheter med en hemtrevlig atmosfär, idealisk för den som söker ett stilfullt och funktionellt hem.

Gubbängen är en idyllisk stadsdel känd för sina gröna omgivningar och trevliga bostadsområden. Här har du nära till både natur och service, med mysiga caféer, skolor och butiker inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta, med tunnelbanan som tar dig till Stockholms innerstad på under en kvart. Området är perfekt för dig som vill bo lugnt och grönt, men ändå ha stadens puls inom räckhåll.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gubbängen, Enskede

Bordsvägen 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.