Centrala Årsta

Rämensvägen 5

REDO™
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 2 rok - stenkast från Årsta Torg

Välkommen till denna underbara tvårummare på den populära adressen Rämensvägen! Här bor du i en ljus lägenhet som har ett genomgående ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation.
När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns det stora köket med full maskinell utrustning för att underlätta vardagen! Vardagsrum med klassisk Årstaparkett och utgång till balkong. Sovrum med trevligt trägolv och garderober samt insynsskyddat fönster. Kronan på verket är det stora badrummet i denna lägenhet! Helkaklat med gott om plats att röra sig fritt samt en ordentlig tvättmaskin med förvaring ovanför.

Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat.
På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil.

Här bor ni i en rymlig och perfekt planerad tvårummare med ett fint läge på en lugnt gata! En stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer.

Välkommen till Rämensvägen 5.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Årsta

Rämensvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.