Hovås, Billdal

Uggledalsvägen 149

  • 4 rum
  • 124 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 795 000 kr
Månadsavgift: 6 817 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

En etagelägenhet utöver det vanliga med balkong och uteplats- 4a om 124 kvm!

Välkommen till Uggledalsvägen 149, en etagelägenhet utöver det vanliga. Denna fantastiska 4 på 124 kvm erbjuder tre rymliga sovrum, fördelade på två plan, med en perfekt kombination av modern komfort och naturnära omgivningar.

På nedre plan möts du av ett stilrent kök och ett allrum som bjuder in till umgänge och familjeliv. Master bedroom, med tillhörande klädkammare, och det nyrenoverade stora badrummet finns också här. Utgången till balkongen med trappa ner till uteplatsen gör att du kan njuta av härliga stunder utomhus, oavsett årstid.

En trappa upp hittar du två ljusa sovrum och ytterligare ett badrum, vilket skapar en praktisk och bekväm boendemiljö. Hörnlägenheten med fönster åt tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och förstärker känslan av rymd och öppenhet.

Den charmiga radhuskänslan gör sig påmind, och du har både balkong och uteplats att njuta av. Föreställ dig att starta dagen med rådjuren som passerar gräsmattan vid äppelträdet, eller att avsluta dagen med ett uppfriskande dopp i havet som bara ligger en kort cykeltur bort.

Uggledalsvägen 149 erbjuder en perfekt balans mellan avskild idyll och närhet till stadens puls. Du har expansiva Nya Hovås på bekvämt avstånd och en snabb bussresa tar dig smidigt in till stan. Här bor du med en känsla av landsbygd, med hästhagar som grannar, men med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Denna unika etagelägenhet måste upplevas på plats.

Område:
Här bor ni med gångavstånd till havet, vackra naturområden, mataffär och bra bussförbindelser in till Göteborgs citykärna. Ni har även träningsanläggningar ett stenkast bort. Området karaktäriseras av mysig bullerbynkänsla. Utöver havet som granne finns en omnejd som kantas av ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall, vackra strövområden i Billdals park och mysiga restauranger. Bekvämligheter såsom förskola, skolor, mataffär och kommunikationer in till city finns inom området.

Boka visning

  • Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hovås, Billdal

Uggledalsvägen 149

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.