Barsebäcks by, Barsebäck

Petrus väg 11

  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 500 000 kr
Månadsavgift: 8 360 kr/mån

Bostadsrättsradhus i Barsebäck med mysig uteplats i väster!

Välkommen till Petrus väg 11, en bostad med högkvalitativa och smakfulla materialval i barnvänliga Barsebäcks by!

Här har man skapat en modern och vacker bostadsrätt där man får en känsla av sober elegans och högkvalitativa materialval. När du kliver in möts du av en generös öppen planlösning som förenar kök, matplats och vardagsrum till en stor social enhet som är perfekt för det stora umgänget. Med en härlig takhöjd som ger en luftig och rymlig känsla och en arkitektur som imponerar med varierade fönstermodeller, är detta hem ett hem som upplevs som både påkostat och smakfullt. Här finns vackra granitbänkskivor som ger bra arbetsytor med lyxig känsla. Stora fönsterpartier släpper in ett fantastiskt ljus som skapar en inbjudande och inbjudande atmosfär.

Bostaden har två helkaklade badrum, ett på varje plan, som erbjuder dusch på entréplanet och badkar på ovanvåningen. Fyra bekväma sovrum ger gott om utrymme, varav det ena har blivit en påkostad walk in closet. Till bostaden hör också en egen parkeringsplats bredvid bostaden samt ett praktiskt förråd.

Utomhusmiljön är lättskött med en liten gräsmatta och trädäck. Tomten är perfekt belägen med fint västerläge där du kan njuta av solen under eftermiddag och långa sommarkvällar. Trädgårdssmiljön är vackert anlagd med en gräsmatta som är inramad med både stensättning, sjöstenspartier och ett smalt trädäck som blir som en platå för krukor och belysning som sedan breder ut sig och blir ett stort trädäck för dina loungemöbler.

Läget i Barsebäcks by erbjuder en oslagbar kombination av närhet till både natur och hav. Bara några kilometer bort väntar härliga havsbad och i närområdet omges du av böljande sädesfält. Du har cykelavtånd till en av Sveriges bästa golfbanor, Barsebäcks GCC eller så väljer du att ta cykeln för att njuta av den marina atmosfären i Barsebäckshamn och kanske ta ett middagsbesök på Hamnkrogen med utsikt över sundet.

För pendlaren är läget idealiskt. Närheten till E6 gör det enkelt att ta sig till regionens städer. Lund nås på drygt 20 minuter, Malmö och Helsingborg på 25 minuter, och Köpenhamns flygplats på endast 35 minuter. Närheten till Löddeköpinges omfattande serviceutbud och Center Syd gör dina vardagsärende smidiga. I Barsebäck finns också förskola och skola med gott renommé, vilket gör detta till en idealisk plats för barn att växa upp i en genuin bykänsla.

Varmt välkommen till Petrus väg 11, en bostad att längta hem till!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barsebäcks by, Barsebäck

Petrus väg 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.