Barsebäcks by, Barsebäck

Johannes väg 19

  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 300 000 kr
Månadsavgift: 6 948 kr/mån

Bostadsrättsradhus i Barsebäck med modern och fräsch framtoning!

Välkommen till Johannes väg 19, din drömbostad i barnvänliga Barsebäcks by!

Här hittar du en modern och trivsam bostadsrätt där varje detalj är genomtänkt för att skapa en perfekt boendemiljö. När du kliver in möts du av en generös öppen planlösning som förenar kök, matplats och vardagsrum till en stor social enhet som är perfekt för det stora umgänget. Stora fönsterpartier släpper in ett fantastiskt ljus som skapar en inbjudande och inbjudande atmosfär. Med en takhöjd som ger en luftig och rymlig känsla och en arkitektur som imponerar med varierade fönstermodeller, är detta hem ett sant nöje för ögat.

Bostaden har två helkaklade badrum, ett på varje plan, som erbjuder dusch på entréplanet och badkar på ovanvåningen. Tre bekväma sovrum ger gott om utrymme, och behovet av ett fjärde rum kan enkelt lösas genom att bygga upp en vägg i allrummet på ovanvåningen. Modern utrustning i bostaden gör vardagen både bekväm och smidig, och för dig med elbil finns redan en laddbox på plats. Till bostaden hör också en egen parkeringsplats framför bostaden med plats för två bilar i bredd samt ett praktiskt förråd.

Utomhusmiljön är lättskött med en liten gräsmatta och trädäck. Tomten är perfekt belägen med fint söderläge där du kan njuta av soliga dagar och långa sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Terrassen fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet och skapar en trivsam utemiljö för både avkoppling och socialt umgänge.

Läget i Barsebäcks by erbjuder en oslagbar kombination av närhet till både natur och hav. Bara några kilometer bort väntar härliga havsbad och i närområdet omges du av böljande sädesfält. Du har cykelavtånd till en av Sveriges bästa golfbanor, Barsebäcks GCC eller så väljer du att ta cykeln för att njuta av den marina atmosfären i Barsebäckshamn och kanske ta ett middagsbesök på Hamnkrogen med utsikt över sundet.

För pendlaren är läget idealiskt. Närheten till E6 gör det enkelt att ta sig till regionens städer. Lund nås på drygt 20 minuter, Malmö och Helsingborg på 25 minuter, och Köpenhamns flygplats på endast 35 minuter. Närheten till Löddeköpinges omfattande serviceutbud och Center Syd gör dina vardagsärende smidiga. I Barsebäck finns också förskola och skola med gott renommé, vilket gör detta till en idealisk plats för barn att växa upp i en genuin bykänsla.

Varmt välkommen till Johannes väg 19 ? ett hem att trivas i!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barsebäcks by, Barsebäck

Johannes väg 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.