Rågsved, Bandhagen

Bjursätragatan 114

  • 1,5 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 033 kr/mån

Charmig 50-tals pärla med balkong på Bjursätragatan 114 - Ett Unikt Hem Att Äga!

Fantastiskt 1,5 rum och kök med balkong - Charmig 50-tals pärla på Bjursätragatan 114

Välkommen till ditt drömhem på Bjursätragatan 114, en underbar 1,5 rum och kök med en oemotståndlig 50-tals stil och en härlig balkong som väntar på att bli din oas i staden. Beläget med en kort promenad från populärt naturreservat för den som uppskattar skog och grönska.

Unik Charm och Karaktär
Detta hem andas historia och charm från 1950-talet med bevarade detaljer som ger en varm och välkomnande atmosfär. Vackert trägolv sträcker sig genom vardagsrummet och skapar en tidlös känsla. Ljusa färger och fina detaljer gör att varje hörn känns som en vandring tillbaka i tiden.

Ljus och luftig
De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en vacker utsikt över det omgivande gårdsplatsen. Detta gör att varje dag blir en njutning att vakna upp till.

Balkongliv
Upplev avkoppling på din egen privata balkong, där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av efter arbetsdagen med en kvällsdrink. Balkongen är den perfekta platsen att njuta av grönska frisk luft och solnedgångar.

Praktisk Planlösning
Den smarta planlösningen ger dig utrymme att inreda ditt hem efter dina egna önskemål. Köket är välbevarat, tidstypiskt med originaldetaljer och funktionellt med gott om förvaring och arbetsytor, perfekt för matlagning och umgänge med vänner och familj.

Perfekt Läge
Bjursätragatan 114 ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du behöver. Här har du nära till både kommunikationer, parker, restauranger och butiker. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje. Endast fem minuters promenad bort hittar du en välsorterad matbutik, vilket gör det enkelt att handla det du behöver när det passar dig. Dessutom har du nära till både basket- och fotbollsplaner, perfekt för sportentusiaster och aktiva individer.

För enkel och smidig pendling har du flera alternativ att välja mellan. Gångavstånd till Rågsved tunnelbanestation och gröna linjen. Bussarna som stannar precis utanför din dörr tar dig till Huddinge C på bara 12 minuter och till Högdalen på endast 5 minuter. Från Högdalen tar du dig till Stockholms citykärna på rekordtid med tunnelbanan på bara 19 minuter. Här finns också utmärkta bussförbindelser som gör resandet till en lek.

Missade vi att nämna att du har ett gym och ett fantastiskt bad vid Älvsjöbadet inom bekvämt avstånd? Perfekt för dig som värdesätter en aktiv livsstil och vill ha möjligheten att träna och bada i närheten.

Rågsveds naturreservat ligger också nära och är ett naturskönt område som etablerades 2018 och omfattar en yta på cirka 96 hektar. Reservatet består av en varierad natur med skog, ängar och våtmarker, vilket gör det till en viktig plats för biologisk mångfald. Här finns många olika växt- och djurarter, och området erbjuder flera promenadstigar och rekreationsmöjligheter för besökare. Rågsveds naturreservat är en del av Stockholms gröna kil och bidrar till att bevara stadens gröna lungor samt ge invånare och besökare tillgång till naturupplevelser nära stadsmiljön. Kulturkvarteret Snösätragränd Wall of Fame ligger också naturskönt till i Rågsveds naturreservat och är granne med skogar och hagar.

Föreningen
Omtyckt förening med väldigt god ekonomi samt de stora renoveringarna gjorda bl.a. stambyte. Lån per kvm bostadsrättsyta är 1101 kr (enligt årsredovisning 2021).

Detta hem har allt du behöver för att leva det bekväma och charmiga livet i en 50-tals pärla. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och fantastiska boende på Bjursätragatan 114. Kontakta oss för att boka din visning idag!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rågsved, Bandhagen

Bjursätragatan 114

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.