Hagsätra, Bandhagen

Vintrosagatan 13

Såld
  • 3,5 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Möjlig 4 rok med solig balkong nära tunnelbanan

Välkommen till denna unika och häftiga lägenhet perfekt för barnfamiljen!

Här får du en renoverad bostad som genererar hög livskvalité och finess. Inrett i smakfulla kulörer som lockar även den mest kräsne. Solig balkong. Fint kök och badrum. Möjligt att gör om till 4 rok. Vardagsrum med plats för kontor för hemmajobbaren. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp. Lägenheten består av tre rymliga rum och kök som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Det nyligen renoverade köket är modernt och stilrent.

En av höjdpunkterna i lägenheten är den stora balkongen, där du kan njuta av solen och ta in den friska luften. Perfekt för att bjuda in vänner och familj för en härlig middag eller bara koppla av med en bok.

Här bor man i en stabil och välskött förening vilket verkligen märks direkt när man kommer in i någon utav dem stilrena portarna på Vintrosagatan 11 och 13. Allt är up to date och väl underhållet både i och utanpå fastigheterna. Stambytet har gjorts. Internet 1000/1000 ingår i avgiften. Balkongerna är bytta. Fasaden är putsad. Taken är omlagda. Fönster och balkongdörrar är bytta.

Spara pengar på dyra gymkort. Här får du eget fullt utrustat föreningsgym som endast kostar 100kr/månad för en person eller 150kr/mån för hela familjen att nyttja. Öppet dygnet runt, året runt. Ditt alldeles egna 24/7 gym till ett mycket bättre pris. Föreningens trevliga tvättstuga har bra utbud av maskiner och lätthanterlig onlinebokning.

Ett stenkast bort ligger tunnelbanans gröna linje som gör det enkelt att ta sig in till city på 25 min. Vill man njuta av solen kan man ta en kaffe på den schyssta balkongen.

Perfekt för bostadsköparen som gillar exklusiva detaljer och kräver hög boendekvalité i vardagen.

Ta chansen och köp detta helt oslagbart häftiga drömhem!

Mer om mäklarna