Hagsätra, Bandhagen

Lerbäcksgränd 7

  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 029 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Harmonisk gaveltrea högst upp i huset med gångavstånd till tunnelbana

Välkomna till populära Lerbäcksgränd 7 och denna fina trea i hemtrevliga Brf Lerlåset!

Välplanerad trea i gavel, belägen högst upp i huset. Bostaden erbjuder tilltagna rum, gott om praktisk förvaring samt fina ytskikt. I köket finns bra förvaringsutrymmen och matplats för hela familjen. Unikt med denna lägenhet är att det även finns ett fönster vid matplatsen som tillför ett fint ljusflöde. Vardagsrummet är både lättmöblerat och luftigt. Härifrån nås lägenhetens härliga balkong i soligt sydvästläge som vetter mot den trevliga innergården. Vidare finns två tilltagna sovrum, samt kaklat badrum med badkar och vädringsfönster. Lägenheten bjuder på ett underbart ljusinsläpp som flödar fritt i den genomgående planlösningen.

Bostaden är belägen i ett lugnt område på en återvändsgata. På innergården kan barnen leka gott i någon av de fina lekplatserna och cykla tryggt utan en massa trafik. På bakgårdens väl tilltagna öppna ytor tar ett grönskande naturområde vid som passar perfekt för lek och bus.

Brf Lerlåset består av 168 lägenheter fördelade över 8 huskroppar och 23 adresser. Av dessa är ca 7 stycken upplåtna med hyresrätt, vilket är en stor positiv dold tillgång hos föreningen. Föreningen är uppskattad och erbjuder sina medlemmar tillgång till grillplatser, boulebana och lekplatser. Det finns även möjlighet att hyra festlokal och övernattningslägenhet.

Lerbäcksgränd ligger på gångavstånd till Hagsätra centrum med b.la T-bana, bussar, matbutiker, apotek, bibliotek, café, gym, kemtvätt, restauranger och frisersalonger. I direkt närhet till bostaden finns även buss som tar er till Älvsjö på ca 10 min där pendeltåg finns. Även Rågsveds centrum och Högdalens centrum finns nära med butiker och Sveriges största skateboardpark. Närområdet erbjuder även fina promenadstråk och utomhusbad.

Varmt välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning! - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsida för att inte missa någon info.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Lerbäcksgränd 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.