Hagsätra, Bandhagen

Lerbäcksgränd 3

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt

117 kvadratmeter nära tunnelbana och grönskande natur

Välkomna till populära Lerbäcksgränd 3 och denna unika femma i hemtrevliga Brf Lerlåset!

Nu har ni chansen att slå till på en av de största lägenheterna i området. Ett perfekt hem för den stora familjen. Här erbjuds ni fyra väl tilltagna sovrum som alla rymmer dubbelsäng och förvaring. Ett trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett stort kök med bra arbetsytor, förvaring och i anslutning har ni matsal med plats för ca 6-8 personer. Balkong i soligt sydvästläge. Renoverat badrum med wc, dusch och golvvärme samt ytterligare en separat wc i hallen. Bra förvaringsmöjligheter i bostaden som kompletteras av både källarförråd och matkällare.

Beläget i ett ostört område med trevliga grannar och avslappnad gemenskap. Nära till natur och vacker parkmiljö samt närhet till naturreservat.

Denna fina femma ligger i hemtrevliga Brf Lerlåset, en stabil förening med en låg belåning på 4 103 kr/kvm och 7 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. Ligger belägen med grönska runt hörnet men ändå med närhet till allt. Det finns även möjlighet till garage (separat kö) och fast parkeringsplats (separat kö) samt gratis gatuparkering. Medlemmar har tillgång till att hyra en gästlägenhet och en föreningslokal med uteplats.

På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till Pendeltåget i Älvsjö, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola.

-Välkommen hem!

Mer om mäklarna