Rågsved, Bandhagen

Bjursätragatan 129

  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 754 kr/mån

3:a med stor balkong i fastighet med hiss

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för att boka tid för visning. Här erbjuds ett modernt boende i en trea med en genomgående planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Lägenheten har en balkong som vetter mot den vackra, lummiga innergården, perfekt för avkoppling och trevligt solläge.

Bostaden präglas av ljusa ytskikt som harmoniserar med stiliga ekparkettgolv, vilket ger en tidlös och elegant atmosfär. De stora fönstren bidrar till att maximera dagsljusinsläppet och skapar en luftig känsla i hela hemmet.

Lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin, vilket underlättar vardagen. I fastigheten finns även tillgång till en gemensam tvättstuga, miljörum samt cykel- och barnvagnsförråd, vilket gör boendet extra praktiskt och bekvämt.

Brf Bäverdalen 1 bildades 2021 och består av 131 lägenheter och radhus varav ett ca 50-tal hyresrätter vilket är en stor dold tillgång i föreningen. Föreningen äger marken. En vacker gemensam gård med mycket grönska, lekplats och grillmöjligheter skapar fin gemenskap.

Här bor man nära kommunikationer med tunnelbana i Rågsved och Hagsätra samt Älvsjö och Stuvsta som erbjuder pendeltåg.

Varmt välkomna!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rågsved, Bandhagen

Bjursätragatan 129

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.