Åtvidaberg

Smällgatan 2D

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 495 000 kr
Månadsavgift: 3 198 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus, hemtrevlig och välplanerad tvåa med balkong

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa med balkong som bjuder på fina möjligheter till avkoppling i solen!

Välkommen till denna lägenhet där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. En väldisponerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder mycket dagsljus, bra förvaring och fräscha ytskikt.

Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket som renoverades helt 2018 är ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet som fick nytt porslin 2018 är fräscht och funktionellt med toalett, dusch med duschväggar, kommod och handfat. Det ljusa och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin, ljus och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord.

HSB Brf Dalen är en välskött, solid och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med bara 7 minuters promenad från resecentrum och centrala Åtvidaberg!

Vi ses på visning!

Boka visning

  • Anmäl er till visning, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Åtvidaberg

Smällgatan 2D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.