Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 23

Såld
  • 2 rum
  • 57,5 kvm
  • Bostadsrätt

Underbart boende med balkong i söderläge

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga bostad belägen höst upp. Här är det bara att flytta in direkt! Lägenheten har ett fantastiskt ljus, fina golv och genomgående smakfulla färg- och materialval. Smarta lösningar för total maximering av bostadsytan. Stilrent och fullutrustat kök med bra materialval och väl genomtänkta detaljer.

Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och önskat möblemang. Härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti som leder er ut till den soldränkta balkongen i söderläge.
Maskinellt fullutrustat med både diskmaskin i köket och tvättmaskin i badrummet hjälper er att underlätta vardagssysslorna.

Perfekt placerad med närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, nära både tvärbana och pendeltåg, såväl som både röda och gröna linjen vid Liljeholmen respektive Gullmarsplan. Området omges av vackra parker och natursköna promenadvägar längs Årstaviken. Du har bekväm tillgång till mataffärer, restauranger, butiker och mycket mer. Lägenheten har ett källarförråd för extra förvaring.
Föreningen är mycket stabil med ett stort antal p-platser och har en låg belåning som enligt årsredovisningen 2023 uppgick till 1 075 kr/kvm.

Välkommen till Sandfjärdsgatan 23.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna