Årsta

Bränningevägen 28B

REDO™
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 1 rok - Stabil förening - Granne till Årstaskogens naturreservat

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet med full maskinell utrustning för att underlätta vardagen! Ett praktiskt och fint kök med plats för matgrupp om 4 personer. Öppna ytor med en lägre vägg som ger dig möjlighet att möblera efter egna önskemål. Lägenheten besitter både tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin för att vardagssysslorna ska minimeras och man kan lägga fokus på annat! Du bor bredvid Årstaskogens naturreservat och bara några hundra meter från Årsta Torg gör läget optimalt. Ett boende som bör upplevas på plats.

Brf Årstaliden byggdes 2016 och består av 81 st bostäder som erbjuder moderna bostäder med alla bekvämligheter man kan önska sig. Garage och hiss i fastigheten. Fiber och kabel-TV via ComHem ingår i avgiften. Tillgång till cykel- och barnvagnsrum. På innergården finns även en lekplats och snart även grillplatser.

Du har närhet till goda kommunikationer, med tvärbanan som tar dig i öst-väst gående riktning, och enkelt ansluter dig till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan och Liljeholmen. Bussar passerar strax utanför porten med täta avgångar genom hela Årsta. Dessutom tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Välkommen till Bränningevägen 28B.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta

Bränningevägen 28B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.