Årsta

Eklångsvägen 42

REDO™
  • 1,5 rum
  • 36,8 kvm
  • Bostadsrätt

milsvid utsikt - soldränkt balkong

Välkommen till denna fantastiska etta med milsvid utsikt, soldränkt balkong och har en otrolig rymd med sina 2,70 cm i takhöjd!
Lägenheten har genomgått en smakfull renovering och är nu fullt maskinellt utrustad med både diskmaskin och tvättmaskin för att underlätta vardagen.
För att optimera förvaring har man byggt en klädkammare/walk in closet i hallen. Sovalkoven är smart planerad med draperier för att skärma av från resterande delen av rummet.

Föreningen är välskött och stabil, med stambytta fastigheter som ett exempel på deras engagemang. Den låga belåningen på 4613 kr/kvm, enligt den senaste årsredovisningen, bidrar till en trygg ekonomisk grund. Månadskostnaden är fördelaktigt låg och inkluderar både tv och bredband via fiber.

Med bara några minuters promenad når du den charmiga Årstaviken, som erbjuder trevliga promenadstråk. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter, med direkt busshållplats (Buss 160) utanför som tar dig till Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg.

Här erbjuds du en perfekt planerad lägenhet med moderna bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Tillsammans med den välskötta föreningen, stark ekonomi och närheten till både Årsta Torg och kommunikationer skapar detta ditt nya hem.

Välkommen till Eklångsvägen 42.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta

Eklångsvägen 42

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.