Årsta

Årstavägen 68

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trerummare med trevligt ljusinsläpp

Välkomna till denna underbara hörnlägenhet med stora ytor och genomgående ljus!

Lägenheten är i gott skick med genomgående fina ytskikt. Här kan ni flytta in direkt, ingenting att tänka på eller som behöver göras. Här kan man bara njuta och bo!
De ordentliga rummen med stort kök mot ett öppet vardagsrum ger er en otroligt härlig socialkänsla kring hela lägenheten.
Två rymliga sovrum som skapar en ökad livskvalité och separat badrum och wc för effektivisering av vardagen.

Köket erbjuder bra arbetsytor, gott om förvaring och bekvämligheter som diskmaskin. Till bostaden hör även ett vindsförråd samt matkällare som kompletterar lägenhetens redan bra förvaringsutrymmen med flertal garderober.

Bostadsrättsföreningen omfattar adresserna Årstavägen 68-72 och är en stabil, välskött förening med god ekonomi. Flera av de större renoveringarna har nyligen genomförts.

Här bor du i ett mycket centralt läge med utmärkta kommunikationsmöjligheter, nära tvärbanan och flera busslinjer som tar dig till Gullmarsplan och Årstaberg. Vid Gullmarsplan finns tunnelbanans gröna linjer och vid Årstaberg pendeltåget. Årsta Centrum ligger på gångavstånd från bostaden och erbjuder en härlig 50-talskänsla med caféer, restauranger som Två Små Svin och Creperie Rustique, butiker, apotek, gym och ett stort Folkets Hus med bibliotek.
Till Södermalm tar du dig enkelt med cykel på 10-15 minuter.

Området bjuder på gott om natur med närliggande grönområden som Storängsparken, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur och populära promenadstråk. Det finns även badmöjligheter i Årstaviken.

Välkommen till Årstavägen 68.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta

Årstavägen 68

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.