Årsta, Årsta i Stockholms kommun

Åmänningevägen 11

Såld
  • 4 rum
  • 107,4 + 3,1 kvm
  • Bostadsrätt

fyra rum - dubbla balkonger - 110,5 kvm i totalyta

Välkommen till ditt drömhem på Åmänningevägen 11, där elegans möter praktiskt boende! Denna exklusiva bostad är belägen högst upp i huset och sträcker sig över generösa 107 kvadratmeter och till detta har ni ytterligare 3 kvm förråd med fönster i anslutning till lägenheten, perfekt för det lilla hemmakontoret. Här finner du inte bara en, utan två fantastiska balkonger som ger dig en makalös utsikt över den lummiga omgivningen.

Med en smart och modern planlösning välkomnas du av en ljus och rymlig hall som leder dig vidare in i det öppna och stilfulla vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet ger inte bara rikligt med naturligt ljus, utan skapar även en atmosfär av rymd och elegans. Härifrån har du direkt tillgång till den första balkongen, perfekt för att njuta av soliga morgnar eller avkopplande kvällar.
Den privata delen av bostaden erbjuder två väl tilltagna sovrum. Det ena sovrummet har även tillgång till den andra balkongen, där du kan avnjuta lugna stunder och frisk luft.

Med ett strategiskt läge mitt i det populära Årstaområdet är du omgiven av grönska samtidigt som du har enkelt tillgång till stadens puls. Närhet till skolor, dagligvaruhandel och utmärkta kommunikationer gör vardagen smidig och bekväm.

Denna bostad är verkligen en pärla och erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stil och bekvämlighet på Åmänningevägen 11.

Välkommen till Åmänningevägen 11.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna