Åmmeberg

Lotsvägen 3D

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Radhus

Drömradhus i Åmmeberg, sjöutsikt och golfbana precis utanför dörren!

Välkommen till ditt nya hem vid Vätterns strand i charmiga Åmmeberg! Detta exklusiva hörnradhus, erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturskön miljö. Med 100 kvm boyta, genomtänkt planlösning och fantastisk sjöutsikt, är detta boendet för dig som vill ha det lilla extra.

Entréplan:
När du kliver in i detta eleganta hem möts du av ett ljust och rymligt kök med moderna vitvaror och gott om förvaring. Köket övergår i ett inbjudande vardagsrum med stora fönster som låter ljuset flöda in och bjuder på en panoramavy över Vättern. Härifrån når du också ett generöst trädäck ? den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder. På entréplan finns även ett fräscht badrum med stilrena detaljer.

Övervåning:
En trappa upp finner du tre rogivande sovrum, varav ett master bedroom med enastående utsikt över sjön. Här kan du vakna upp till soluppgången över vattnet varje morgon. Övervåningen har också ett smakfullt inrett badrum samt ett mysigt allrum, idealiskt för familjekvällar eller som lekrum för barnen.

Omgivning:
Läget kan inte bli bättre! Med Vättern precis utanför dörren har du alltid nära till svalkande dopp, kajakturer eller en lugn stund vid strandkanten. För golfentusiasten är det en dröm att bo så nära en välrenommerad golfbana. Området erbjuder dessutom vackra promenadstråk och natursköna miljöer, perfekta för avkoppling och friluftsliv.

Detta radhus är inte bara ett boende, det är en livsstil. Här bor du i ett modernt, välplanerat hem med alla bekvämligheter och med naturens skönhet ständigt närvarande. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende i Åmmeberg ? en plats där varje dag känns som semester.

Kontakta Petra Nordvall för en visning och låt dig förföras av detta fantastiska hem vid Vättern!

Mer om mäklarna