Örby - Älvsjö, Älvsjö

Gamla Huddingevägen 449A

Såld
  • 3 rum
  • 79,6 kvm
  • Bostadsrätt

Unik vindsvåning i absolut toppskick och charmig vindskänsla

Upptäck denna unika vindsvåning i absolut toppskick!

Med sitt charmiga snedtak och underbara takfönster får du den perfekta vindskänslan. Våningen erbjuder en platsbyggd TV-hylla som smälter in i inredningen, samt ett sovrum med elegant akustikpanel som skapar en rofylld atmosfär. De smart planerade ytorna ger dig möjlighet att enkelt skapa ett eget hemmakontor. Det nyrenoverade, stambytta badrummet är en fröjd för ögat. Missa inte chansen att förvärva denna pärla som kombinerar stil, funktion och karaktär på bästa sätt!

Den enstaviga parketten ger varje rum en sofistikerad känsla, medan den inbyggda etanolkaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det nyligen renoverade köket är en dröm för matlagningsentusiasten, inrett i en smakfull grå kulör som kompletteras perfekt av stilfulla spotlights och matplats för ca 4-6 personer. Separat vindsförråd ingår - att ha förrådet på samma våningsplan är väldigt praktiskt!

Örby centrum ligger inom bekvämt promenadavstånd och erbjuder en livsmedelsaffär (Hemköp) samt flera restauranger. För ett större utbud ligger Älvsjö centrum och Högdalen centrum inom gångavstånd. Här finns ett brett urval av affärer, restauranger, caféer, apotek, banker och mycket mer. Örby har utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar och pendeltåg. Älvsjö station, med ett stort antal busslinjer och pendeltåg mot Södertälje/Nynäshamn och Uppsala/Märsta/Bålsta, ligger inom kort gångavstånd. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på bara 9 minuter, samt till Arlanda flygplats och vidare till Uppsala. Från Örbys idylliska villaområde når du även tunnelbanan i Bandhagen/Högdalen, som tar dig till Stockholms central på endast 17 minuter. I området finns förskolor, samt låg-, mellan- och högstadieskolor. Det finns även en fritidsgård med organiserad fritidsverksamhet för ungdomar.

Örby har flera parker och grönområden, där det största är Örbystråket, ett kilometerlångt parkstråk genom bebyggelsen. Ytterligare parker finns vid kvarteren Fickuret och Hastighetsmätaren, samt Turingeparken och Aspöparken. Vid Magelungsvägen finns ett större fältområde med bland annat promenadvägar, lekplatser och en hundrastgård. Nära Örby ligger även sjön Magelungen, som erbjuder badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Älvsjöbadet, ett av Stockholms äldsta utomhusbad, ligger också inom promenadavstånd. Idrottsklubben Örby IS erbjuder aktiviteter som fotboll, innebandy och ishockey.

Detta hem är en harmonisk blandning av lyx och funktion ? perfekt för den kräsna köparen som söker det där lilla extra. Missa inte chansen att göra detta exceptionella boende till ditt!

Mer om mäklarna