Älvsjö, Älvsjö

Armborstvägen 22

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a med solig balkong och påkostade tillval. Högst upp i huset!

Varmt välkommen till en nyproducerad 2:a med högt och soligt läge! Då inflyttning var under 2023 är bostaden fortfarande i ett genomgående fint skick samtidigt som denna bostad har exklusiva och väl genomtänkta tillval. Bostaden har bl.a. ett uppgraderat kök med en inredning som skapar en känsla av extra kvalitet. Tillval har även gjorts i badrummet, med bättre inredning och reglerbar golvvärme, skjutdörrsgarderober i sovrummet samt extraisolerad vägg in mot sovrummet. Dessa påkostade tillägg höjer intrycket i bostaden och sticker ut ur mängden.

Lägenheten är både ljus och bra planerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social och luftig känsla. Den härliga balkongen blir en trevlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret och rymmer både utemöbler och planteringar. Tack vare balkongens höga läge men också placering i huset erbjuds många timmars sol och en utsikt som är mycket rogivande. Här har du både himlen och den grönskande parken att vila ögonen på. Förutom detta finns även en hall med garderober och ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring.

Föreningen har en mycket trivsam innergård med stora ytor för grillkvällar och umgänge. Här finns både plats för lek samt en grillplats för sommarens grillkvällar.

Här bor du i moderna, nybyggda bostäder som kombinerar stadsliv med närhet till naturen, där ekskogar och gröna parker ligger alldeles intill. I området finns både skolor och förskolor i närheten, samt restauranger, träningsanläggningar och grönområden. En kort promenad från lägenheten finner du Älvsjö centrum, där det finns ett komplett serviceutbud av bl.a. gym, vårdcentral, apotek, bibliotek, bageri samt flera mataffärer och restauranger. I området finns även många populära förskolor, skolor och parker. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer till bland annat Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjös pendeltågsstation når du T-centralen på cirka 10 minuter. Dessutom planeras tunnelbanans utbyggnad till Älvsjö inom de kommande åren. Det finns också välutbyggda cykelvägar in till stan, och om du föredrar bil är E4:an snabbt tillgänglig från Älvsjöstaden.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö, Älvsjö

Armborstvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.