Älvsjö, Älvsjö

Blackensvägen 16

REDO™
  • 4 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt läge - Nära skolor & förskolor - Stabil brf med låg belåning - Nära Pendeltåg

Kontakta mäklaren för mer info och privatvisning.

Varmt välkommen till denna fina fyra på mysiga Blackensvägen 16,

Här får du en lägenhet med tre stora sovrum, centralt belägen i Älvsjö med pendeltåg. Vitlaserad trestavsparkett i ek, nymålade väggar och nytt kök med bänkskiva i betong är några av många detaljer du får i detta fina hem som är väl anpassat för barnfamiljen. Med stora fönster i två väderstreck erbjuds ett härligt ljus insläpp och utsikt mot de grönskande gårdsplatserna.

Precis utanför porten finns en gemensam lättillgänglig uteplats med eftermiddags- och kvällssol i skyddat läge. Dessutom finns här en lekplats som renoverades 2020 där gungställning anlagts. Bostaden är belägen med närhet till flertalet förskolor och grundskolor (både privata och kommunala alternativ). Bl.a. Johan skytteskolan, Kämpetorpsskolan, Herrängens skola och Långbrodalsskolan.

Pendeltåget från Älvsjö C tar dig in till stan på under 10 minuter vilket gör att du smidigt kan ta dig in till pulsen. För den som istället gillar friluftsliv och vill ha nära till grönska har vi flertalet motionsspår och populära Långsjön tillsammans med naturreservatet Älvsjöskogen och den gröna oasen Långbro park med prydnandsdamm, fontäner och mysiga promenadstråk. Närheten till både city och grönska gör detta till ett riktigt bra allroundboende.

Tio minuter bort finner ni även Solberga och populära Kristallparken. En stor lekplats med varierat utbud av aktiviteter, grönytor för lek och bollspel samt plaskdamm. Stabil bostadsrättsförening med låg belåning på 226 kr per kvm bostadsyta och som äger marken (enl. Årsredovsning 2019). Källarförråd om ca 8 kvm ingår, förrådet är ett eget rum (inte galler eller hönsnät) och idag används av säljaren som ett eget gym.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö, Älvsjö

Blackensvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.