Älvsjö - Långbro Park, Älvsjö

Stora Kvinns väg 66

Såld
  • 4 rum
  • 100,5 kvm
  • Bostadsrätt

Balkong mot parken med ljus och öppen planlösning

Denna underbara fyra bjuder in till ett ljus och charm som fångar dig från första stund. Med sitt förträffliga läge får du en balkong som vetter mot lummiga Långbro Park, där trädens grönska och gamla Långbro sjukhus majestätiska fasad utgör en harmonisk utsikt. Här kan du avnjuta morgonkaffet eller ljumma sommarkvällar med en bok i handen, omgiven av stillheten i grannskapet.

Lägenheten är planerad för att skapa ett naturligt flöde mellan kök och vardagsrum, där den öppna planlösningen gör att rummen smälter samman och ger ett inbjudande utrymme för både vardagsliv och festliga tillfällen. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, där stora fönster släpper in ett härligt ljus och leder ut till den generösa balkongen ? en perfekt förlängning av bostaden för umgänge och avkoppling.

Badrummet är fräscht och rymligt, med en separat toalett som adderar till bekvämligheten i vardagen. I hallen hittar du en praktisk klädkammare som erbjuder utmärkt förvaring, och de tre sovrummen i fil med plats för säng och skrivbord eller dubbelsäng,

Denna bostad ligger i en omtyckt förening som är omgiven av en vacker och unik parkmiljö. Här finns också praktiska faciliteter som cykelförråd, barnvagnsrum och soprum som är lättillgängliga, samt ett garage som du når smidigt med hissen direkt från huset. Föreningen äger också marken själva.

Långbro park är en populär destination för både stora och små. Området är en äkta idyll med en mängd utsökta matupplevelser inom bekvämt gångavstånd. Här kan du njuta av kulinariska äventyr på några av stadens bästa restauranger och kaféer. Börja din smakresa med ett besök på det välrenommerade Långbro Värdshus, där smaker och atmosfär går hand i hand. Eller varför inte ta en avkopplande fika på det charmiga caféet Bakfickan, där det är lätt att koppla av i en härlig miljö. För den som söker det allra finaste i matväg, finns den prestigefyllda Michelinrestaurangen Aloë inom räckhåll.

Om du är en sann njutare av sötsaker, är det lokala konditoriet Fru Marias bak en plats du inte vill missa. Här kan du unna dig delikatesser som kommer att sätta smaklökarna i extas.

Men det är inte bara maten som gör detta område så lockande. Här erbjuds den ultimata kombinationen av naturskönhet och stadsliv. Du har direkt tillgång till vackra promenadstråk i närliggande Älvsjöskogen och runt Långsjön, där du kan andas in frisk luft och omge dig med naturens fridfullhet. Långsjön är ett riktigt paradis för utomhusentusiaster och har en badstrand, klippor, bryggor och den mysiga restaurangen Casa Del Lago, som gör varma sommardagar till en fröjd. På vintern kan du ge dig ut på skridskoturer och längdskidåkning runt Långsjön.

Trots den naturnära miljön behöver du inte offra bekvämligheten. Tunnelbanans röda linje och flera busslinjer är inom bekvämt promenadavstånd från Fruängen, vilket gör pendlandet till stadskärnan smidigt och enkelt. Här finns också ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matbutiker, gym, systembolag, apotek och Erssons fisk & deli med mer. Och om du behöver komma längre bort finns Älvsjö station, bara två kilometer bort, med flera pendeltågslinjer och ytterligare servicealternativ.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna