Nybogård, Älvkarleby, Älvkarleby

Movägen 26C

REDO™
  • 3 rum
  • 92,2 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 5 742 kr/mån

Enplansradhus med högt i tak och loft i naturnära Älvkarleby!

Varmt välkommen till detta enplansradhus med loft i centrala Älvkarleby!

Detta boende är extremt lättskött och passar dig som vill ha ett boende i markplan, kunna njuta av solen på altan, känna gräset mellan tårna samt ha möjlighet till odling och rabatter. Nyproducerat gör att du slipper kostsamma och tidsödande renoveringar och får ett boende med låga driftkostnader. I bostaden finner du rymlig hall med plats för klädavhängning, två sovrum, förråd och helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Från hallen leds du sen in i allrum/kök med fantastisk takhöjd samt härlig social och öppen planlösning. Här finns plats för både soff- och matgrupp. På hela entréplanet är det golvvärme. Från allrummet nås även det rymliga loftet med plats för möblemang efter behov. I detta utrymme finns även rymligt förråd med aggregat för inomhustemperaturen som man då kan styra själv. Uteplats finns på fram och baksida. Baksidan innehar även gräsmatta! Till bostaden hör även förråd och p-plats!

Hemtrevlig förening med två nybyggda radhuslängor med hög standard. God och ordnad ekonomi i föreningen. Lågenergihus för låg förbrukning, B-klassad energideklaration (möjlighet att förhandla bättre bolån)!

I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm. Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nybogård, Älvkarleby, Älvkarleby

Movägen 26C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.