Centrala Åkersberga, Åkersberga

Höjdvägen 13

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Enastående 3:a med fördelarna med markplan samt fin utsikt från 2:a våningen

Välkommen till den perfekta lägenheten för dig som inte gillar trappor. Från ena sidan markplan och från andra sidan fördelarna med att vara på andra våningen. Det gör att du får fin utsikt och högt läge men ändå enkelheten att komma in i lägenheten direkt från parkeringen. Du behöver inte ta ett enda trappsteg från parkeringen till lägenheten!

När du kommer in i entrén så öppnar lägenheten upp sig med en enastående utsikt och härligt ljusinsläpp. Två sovrum med en gäst WC (idag används det som förråd men kan enkelt kompletteras med WC och handfat, offert finns). Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Här finns plats för umgänge med en nära kontakt till köket och en härlig matplats. Köket känns stilrent och modernt med vitvaror från Electrolux. Den inglasade balkongen i västläge sätter pricken över i:et och gör hela lägenheten fulländad vilket bekräftas av de härliga solnedgångarna.

Lägenheten är relativt lite använd så nyproduktionskänslan sitter kvar och allt är toppenfräscht. I avgiften ingår värme, förråd, kallvatten samt fasta kostnaden för el. Hiss direkt ned till garaget.

Trivsam och välplanerad gård/parkering med fina stensättningar, rabatter och närhet till parkering, carport och garage. Här finns även en gästlägenhet och ett eget gym i föreningen. Med ca 500 m till Åkersberga centrum så ligger lägenheten verkligen nära till allt.

Mer om mäklarna