Täppet, Åhus

Getapelvägen 3E

  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 6 379 kr/mån

Modern, tidlöst och praktiskt i underbara Åhus!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett radhus byggt 2022 i populära BRF Zig Zag i Åhus! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Vi bjuder på en genomgående ljus och välplanerad arkitektritad bostad med öppna ytor för socialt umgänge. Bostaden har 4 rum och kök fördelade över två plan på totalt 97 kvm. Hela entréplan har golvvärme och båda badrummen är helkaklade i ljusa, tidlösa färgsättningar. Bostaden har tre sovrum, alla praktiskt belägna på övre plan varav ett av sovrummen har en walk-in-closet. Köket från Ballingslöv är hemmets hjärta och blir den naturliga samlingspunkten tillsammans med vardagsrummet med stora härliga fönster. Utvändigt erbjuds en mysig trädgård med trädäck och staket i perfekt söderläge. Till radhuset hör även ett förråd som nås via trädgården samt även en egen parkeringsplats med laddbox för den med elbilen.

Ca 2 km från bostaden finns Täppets vackra sandstrand, Åhus Seaside, Åhusbryggan m.m. Även förskolor och skolor nås på tryggt cykelavstånd. För dig som pendlar till Kristianstad är det utmärkta möjligheter med busshållsplats runt hörnet.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Täppet, Åhus

Getapelvägen 3E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.