Täppet, Åhus

Kantarellvägen 7

REDO™
  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt

Hotellrum precis vid stranden på Åhus Seaside!

Välkommen att göra en riktigt bra investering - ett av hotellrummen på Åhus Seaside är till salu! Perfekt beläget på tredje våningen har man ett trevligt hotellrum som semesterboende när man önskar och resterande tid finns den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Hotellet är exklusivt och har både spa, restaurang, konferens samt plats för fester och events.

Rummet erbjuder plats för fyra sovande gäster i dubbelsäng och bäddsoffa. Här finns även fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum i trevliga nyanser med dusch, handfat och toalett.

Vill man nyttja sitt rum så bokar man det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till och med en vecka före ankomst. Alla hotellrum som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs ut får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum inte varit uthyrt under perioden, får du ändå ta del av intäkten.

Förutom alla fantastiska fördelar och möjligheter som Åhus Seaside rymmer är läget nog något av det bästa - hotellrummet ligger precis intill Täppetstranden som är känt för sin silkeslena sand och långgrunda hav.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Täppet, Åhus

Kantarellvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.