Nytorpsvägen 126B

REDO™
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 855 kr/mån

Trivsam lägenhet med bästa läget i området!

Välkommen till ett mycken hemtrevlig bostadsrätt i Ljungsbro. Lägenheten ligger belägen på andra våningen med entréhall i markplan vilket bidrar till radhuskänsla!

Här har ni chansen till ett bekvämt boende i tacksamt format med ett väldigt trevligt läge längst ut i bebyggelsen med balkong ut mot det vackra åkerlandskapet i soligt söderläge. Denna bostadsrätt har är disponerad som en fyra med är ursprungligen en trea då ett extra sovrum skapats från det ursprungliga vardagsrummet. Genomgående trivsam interiör med renoverat kök och ljusa ytskikt. På utsidan finns ett altandäck i norrläge som förstärker känslan av att bo i radhus ytterligare.

Föreningen är stabil, välskött och har bra ekonomi. Alla hushåll har rätt till ett garage mot tillägg 275 kr/mån. Det finns tillgång till övernattningslägenhet samt gym, bastu och gemensamhetslokal för en liten avgift och tvättstugor kostnadsfritt.

Ljungsbro ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland såväl yngre som äldre. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer som bekvämt tar er in till Linköping och ut på E4an för dem som pendlar. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nytorpsvägen 126B

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.